Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Am câştigat Roblogfest. Articol cu mulţumiri

Am câştigat Roblogfest 2012 la categoria „Cel mai popular blog”. Am fost la petrecerea de la Fabrica şi am mulţumit pe scenă fratelui Eftimie (Îndrăgitul Eftimie pentru cunoscători, pentru iniţiaţi Tim, sublimat în Mare Maestru al Discretei Şcoli de la Victoria), apoi fratelui Julius (aka bravul soldat Julică, cunoscut în mediile oculte drept Sublimul Combinator-Păpuşar de la Daily Cotcodac). Nu în ultimul rând le-am mulţumit frăţiorilor din Basarabia. Am mai zis pe scenă şi „BASARABIA, PĂMÂNT ROMÂNESC!” Să nu uităm că ieri a fost 7 aprilie, în urmă cu 3 ani la Chişinău se întâmpla revolta tinerilor împotriva comuniştilor.

Mulţumiri tuturor celor care m-au votat. De un an şi ceva de când mă ocup cât de cât serios de blog am învăţat o mulţime de chestii de la voi, mi-am făcut foarte mulţi prieteni noi. Faptul că am reuşit să câştig Roblogfestul cu un blog care tratează chestiuni istorice mai puţin obişnuite în blogosferă îmi dovedeşte că nu a dispărut interesul pentru istoria românilor. (Nişte oameni deosebiţi sunt comentatorii DailyCotcodac, cea mai veselă comunitate din blogosferă!)

Ca de obicei, ori de câte ori mi se întâmplă o bucurie de genul acesta mă gândesc la femeile din neamul meu. Îmi amintesc de străbunica mea Elena (care m-a învăţat curajul), bunica mea Gilda (care m-a învăţat să iubesc oamenii) şi mama mea Adriana (care m-a învăţat să fiu propriul meu stăpân).

Mulţumiri speciale: Andrei Roşca (de la Agenţia Spada, şi ei câştigători la Roblogfest, o discuţie de o oră cu el mi-a deschis ochii mai larg asupra internetului), Doru Dragomir (împreună cu el am intrat în online şi am dat cu capul de pragul de sus), Victor Roncea (care în urmă cu foarte mulţi ani mă punea să rescriu o ştire de zeci de ori, mi-a prins bine), Constantin Tănase (unul dintre cei care ţin steagul sus la Chişinău), Zoso (dacă vreţi să vă apucaţi de blogereală ar fi bine să-i urmaţi sfaturile), RCP (care m-a pus să scriu primul meu editorial).

Mai trebuie să amintesc aici de Arhivele Naţionale ale României. Acolo se păstrează actele de identitate ale istoriei românilor. Mulţumiri tuturor celor care muncesc în această instituţie pentru sprijinul acordat în decursul anilor.

Şi în sfârşit: mulţumiri Orange pentru tableta Motorola Xoom. Chiar mi-a plăcut Roblogfest, o să scriu un articol despre cum se câştigă acest concurs. Organizatorul concursului este Dragoş Novac (sper să apuc să beau o cafea cu el).

(Să trăiască frăţiorii Clau, Hoaşcă şi Gibonu’! Aşijderea Sublimii Mari Maeştri ai Discretei Şcoli de la Victoria: Kyre, Mahai, Muka, Basti, Clană, Tuba, Tim)

 

 

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

11 păreri la “Am câştigat Roblogfest. Articol cu mulţumiri

  1. Groparu

    Tocmai vroiam sa te felicit, apai am vazut ca de fapt a fost o miscare mafiota in stil Eftimie…
    (sa traiesti si la mai mare!)

Comentariile nu sunt permise.