Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Avram Iancu spâzurat la Miercurea Ciuc. Ce este de făcut?

Toată lumea este indignată că Csibi Barna a spânzurat în Miercurea Ciuc un manechin cu chipul lui Avram Iancu. Se face apel la poliţie, se cer diverse.

Haideţi să ne imaginăm că în fiecare oraş din Transilvania se va găsi câte un băiat cu iniţiativă care să facă un manechin cu câte un chip de personalitate maghiară pe care să îl spânzure în centrul oraşului, să se filmeze şi să pună pe youtube. Care ar fi urmările?

Ho-ho-ho!!! Păi ar sări CNCD, AMP, MUMU, MEMEME, MUDMR,PCPP şi alte foarte multe acronime locale să explice rădăcinile adânci ale extremismului românesc. După care ar veni foarte multe acronime occidentale care ne vor demonstra că românii sunt ucigaşi din naştere, începând de la maidanezii comunitari până la manechinele cu chipuri de maghiari.

Aşa că mai bine că nu se găseşte nici un băiat destoinic, în nici un oraş din Transilvania care să suie în ştreang personalităţi maghiare.

P.S. Cumva m-a uimit dexteritatea şi îndemânarea lui Csibi Barna. Se vede că omul se antrenează pentru spânzurat oameni. Mă întreb dacă îşi va pune în practică aceste calităţi pe oameni reali, nu doar pe manechine…

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

3 păreri la “Avram Iancu spâzurat la Miercurea Ciuc. Ce este de făcut?

  1. alex

    Este un sacrilegiu.Acest cetatean Roman din etnia maghiara, este un mare nesimtit si rog autoritatile Romane sa-i ridice cetatenia Romana si sa-l expulzeze din Romania. Reactia UDMR si ale altor nationalitati nu este corespunzatoare.Nu va considerati romani? plecati si ne lasati in pace, cu necazurile noastre si cu eroii nostri sfinti.

  2. Pingback: O tâmpenie marca Blejnar: detaşările lui Csibi Barna | George Damian

Comentariile nu sunt permise.