Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Băsescu la Realitatea TV!

Deschid televizorul, caut ceva de râs, dau la Realitatea TV şi îl văd pe El! Tiranul în direct la Realitatea TV cu adevăratul zeu al somnului Călin Striblea!!! Incredibil: Băsescu la Realitatea TV! Tiranul în direct la televiziunea lui Sorin Ovidiu Vîntu! Mai bine zis la fosta televiziune a lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Dan Andronic sesiza pe blogul lui că la Realitatea TV se dă o bătălie între fostul şi actualul patron. Se pare că din bătălia patronilor a câştigat Tiranul o emisiune în direct. Aproape că nici nu mai contează ce a zis Ochiul de la Cotroceni, aşa de uimit sunt de prezenţa sa la Realitatea TV. Băsescu chiar i-a explicat lui Striblea că oricine îl poate invita, trebuie doar făcută o cerere în scris la biroul de presă. Abia aştept să facă Ciutacu sau Gâdea o cerere dintr-asta, Băsescu să le dea flit şi Antenele să zbiere vreme de trei săptămâni că Tiranul e părtinitor. Sau să vină Tiranul în direct la Gâdea să-i hăhăie în ureche. Mai zilele trecute a fost tot la Realitatea TV un moment unsuros: Bogdan Chirieac îi spunea lui Băsescu (intrat în direct prin telefon) că este de acord cu el. Să fi venit ANAFul şi la afacerile lui Bogdan Chirieac? Dumnezeu şi Blejnar ştiu…

Pe scurt: Băsescu a zis că în urma războiului din Libia a crescut riscul de atentate teroriste în Europa. Şi eu am zis la fel pe Ziua Veche, cu multe zile înainte de Băsescu. Să ne ajute Dumnezeu!

P.S. A zis Tiranul mai multe, dar eu am ajuns pe sfârşitul emisiunii. După aceea a început emisiunea lui Soviani, care vorbeşte ca la cursele de cai, aşa că am renunţat la televizor.

P.P.S. Am greşit când am zis ce am zis de Antene. Chestia a fost mult mai încurcată, povesteşte clar pe blogul ei Sorina Matei, care a trebuit să îşi dea demisia de la Intact în urma neînţelegerilor pe tema interviului cu Tiranul!

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

O părere la “Băsescu la Realitatea TV!

 1. Andr3i

  Cel mai enervant prezentator TV din toata media este Catalin Striblea. Din cauza lui eu nu ma mai uit la Realitatea TV !
  Catalin Striblea este cantaretul dictachiorului Traian Basescu ! Se stie foarte bine ca de aproape 1 an de zile toti
  invitatii care vin sa aduca acuzatii impotriva Domnului Traian Basescu sau a camarilei portocalii sunt redusi rapid la
  tacere si amenintati cu evacuarea din studio. E musai ca un invitat care poarta o discutie libera cu Domnul Striblea sa
  pupe in dos toate fundurile PD-L -iste si sa nu aduca nici o atingere acestei grupari pentru ca altfel este considerat
  nebun ! Sunt jurnalisti in Romania care stiu sa poarte o discutie libera si civilizata insa Domnul Catalin Striblea este de un tupeu si o nesimtire crasa !

Comentariile nu sunt permise.