Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Casa de Hohenzollern în ofensivă mediatică

Casa de Hohenzollern se străduieşte din răsputeri să ne convingă de faptul că principesa Margareta este o bună gospodină. Au apărut tot felul de articole în direcţia asta (Ce face în weekend Margareta a României: „Principele şi cu mine gătim paste şi ne amuzăm experimentând şi inventând reţete”„Cartea regală de bucate” se dă ca pâinea caldă). PR de două parale, cine naiba îşi închipuie că gospodinele României vor adopta monarhismul ca doctrină prin intermediul cratiţei? Şi chiar se aşteaptă artizanul campaniei ca lumea să creadă că Margareta (nu, nu e a României!) chiar îşi pârleşte unghiile făcând rântaş?!?!?

După ce ultimii doi regi ne-au distrus ţara şi au plecat cu vagoanele pline nu cred să mai fie oameni întregi la cap care să susţină ideea monarhică.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

4 păreri la “Casa de Hohenzollern în ofensivă mediatică

 1. eftimie

  Scuză-mă, dar de ce i se spune acelui domn „Principe”? Nu abdicase tata socru? Şi-a retras abdicarea sau cum? La fel şi cu doamna Margareta. De ce continuă să-şi aroge nişte titulaturi la care Pămpălău I a renunţat?

 2. Daniel

  De asta am ajuns unde am ajuns (pe ultimul loc in Europa), pentru ca au existat si exista multe milioane de „eftimii”, analfabeti, care habar n-au de istoria Romaniei moderne, faurita de monarhie si de marii romani care au sustinut aceasta institutie, preferand, de peste sase decenii, sa se complaca in regimurile republicane, toate conduse, cu o scurta exceptie (1996-2000), de comunistii tradatori de neam si tara.

 3. ovidiu

  Intrebarea pusa de Eftimie este legitima,ca si multe altele.Si nu este frumos sa fie jignit un om,care are DREPTUL la opinie.Nu am intentia sa intru in polemica cu nimeni,mai ales ca,am o virsta la care,istoria traita,mi-a format convingeri ,care nu mai pot fi anulate asa usor.Sunt foarte multe actiuni ale”casei regale”,care demonstreaza lipsa de morala.
  De exemplu,minciuna ca a rupt orice legaturi cu casa de Hohenzollern-Zigmaringhen,pentru a demonstra cit de legata este aceasta”casa regala”de Romania.In realitate,casa regala „de Romania” a fost EXCLUSA din dinastia Hohenzollern,atunci cind regele Ferdinand a ales sa lupte impotriva Germaniei,in primul razboi mondial.Si istoria e plina de astfel de actiuni degradante,comise de regela impostor si tradator.al ,poporului roman.

Comentariile nu sunt permise.