Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Ce bloguri citesc, ce bloguri nu mai citesc (1)

Trebuia de multişor să fac puţină curăţenie în reader-ul RSS cu bloguri. Uneori este prea aglomerat şi uneori unele titluri mai mult mă încurcă, sunt chestii care nu mă interesează, dar îmi umplu ecranul. Dar să vă spun mai întâi pe cine dau afară.

Bloguri de care m-am plictisit

Chinezu zboară primul din reader-ul meu. Scrie enorm despre tot felul de campanii pe care le face el/ le fac alţii, despre cum e frumos să ne comportăm pe web 2.0 şi alte d-astea. Este un blog bun dacă vrei să urmăreşti campaniile publicitare din blogosferă. Nu mă interesează subiectul în acest moment, la revedere Chinezu, o să mai trec pe la tine când voi vrea să ştiu cum şi ce campanii mai sunt în desfăşurare.

Piticu ar fi trebuit totuşi să fie pe primul loc la categoria adio. Îl ţin în reader de aproape doi ani, dar de un an de zile nu am mai deschis nici o postare de-a lui. A devenit un fel de blogger independent anexă la un post de televiziune, nu-mi spun nimic textele lui. A dat o lovitură ciudată cu frunza Elenei Udrea după care a devenit blogger de casă mare.

Sare’n ochi se duce şi el. Este mult prea dedicat din punct de vedere politic, are multe chestii de bun simţ, dar orice fel de propagandă este obositoare.

Robintel m-a plictisit şi el cu insistenţele lui bezbojnice, dar mai ales pentru că este incoerent în ceea ce priveşte logica, stă slab la argumentare şi contra-argumentare într-un dialog.

Ce păstrez în reader

Rămâne Zoso, scrie acid şi de multe ori mă face să râd, îmi mai lămureşte din dedesubturile urât mirositoare ale internetului românesc. Scrie foarte folositor pe subiecte legate de întreţinerea unui blog WordPress, deşi o face destul de rar din păcate.

La fel îl păstrez pe Victor Roncea, avem unele subiecte comune şi scrie bine, faţă de mulţi bloggeri care sunt duşmani cu limba română.

Ovidiu Eftimie a început să scrie mai des pe blog şi nu-l ţin doar pentru că îl cunosc de multă vreme. Punem pe picioare zilele astea un proiect absolut nou în internetul românesc, bazat pe un concept secret care va revoluţiona online-ul (sau nu, mai vedem).

Fără să mai motivez decizia vă mai spun că îi mai păstrez în reader pe: Simona Tache, Questioare, Comănescu, Victor Ciutacu, Dan Andronic, Dorin Tudoran (a scris singurul necrolog cinstit despre Adrian Păunescu), Mantzy şi cam atât.

Noii intraţi

Mai vechii mei prieteni de la Active Watch (au reuşit să scoată un ziarist drept vinovat în cazul meu, dar să nu dezgropăm morţii) au un blog care merită urmărit, mai ales pentru momentul în care vor începe să promoveze legiferarea căsătoriilor homosexuale în România.

Critic Atac este un blog colectiv care şi-a pus tunurile mai nou pe Biserica Ortodoxă Română. Exemplul viu că bacilul de ciumă marxistă a suferit o mutaţie.

Şi nu în ultimul rând o să încep să-l citesc pe Sebastian Bârgău aka Vis urât autointitulat „Gânduri logice la turaţie maximă”. Vreau să-l văd cât e de logic după ce m-a făcut spălat pe creier pentru că am demontat minciunile împotriva BOR.

A, să nu uit de Mirel Palada aka turambarr, care se enervează dacă i se aminteşte de fonfleurile date în trecut cu sondajele CCSB (are explicaţiile cu el, metodologie, doxologie şi teologie bezbojnică, dar un fonfleu rămâne fonfleu).

P.S. Aici găsiţi metodele de abonare la blogul meu.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

10 păreri la “Ce bloguri citesc, ce bloguri nu mai citesc (1)

  1. florinache

    Te-am descopetit de putina vreme,insa te-am pus la favourites.Daca tac cei care pot sa vorbeasca, vor striga pietrele.

  2. Cristian China-Birta

    Nu ma supar, stimabile, ca nu a vreme :)) Doar ca am io o vorba: spune-mi ce bloguri citesti ca sa iti spun cine esti. Ocazie cu care tocmai am aflat cate ceva despre matale…

Comentariile nu sunt permise.