Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Chirtoacă versus Dodon – prima confruntare

Chirtoacă şi Dodon au făcut spectacol şi audienţă la prima lor confruntare televizată în campania pentru primăria Chişinăului. Blogosfera basarabeană a reacţionat destul de slab, deşi merge la offline-uri cu Dodon, mergea la offline-uri cu Bodiu – nu ştiu dacă Chirtoacă dă vreun biscuite la bloggeri. Au trecut vreo 12 ore de la emisiunea Publika TV unde au apărut Chirtoacă şi Dodon – şi doar câţiva bloggeri au găsit de cuviinţă să scrie ceva.

Tudor Darie scrie că „Dodon suferă de sindromul Geoană” – adică nu prea face faţă confruntărilor televizate. Tudor Darie apreciază că Dodon a pierdut detaşat în faţa lui Chirtoacă cu o concluzie tristă pentru candidatul comuniştilor: dacă Dodon nu va mai participa la dezbateri televizate – pierde, dacă va mai participa – pierde.

Eugen Luchianiuc face o adevărată cronică a confruntării Chirtoacă-Dodon, ca la un meci de box. Cum a punctat fiecare, cât de puternice au fost loviturile, pauză, intervenţiile arbitrilor. Merită citit. Concluzia: Chirtoacă învingător la puncte.

Constantin Tănase merge în Timpul pe aceeaşi asemănare cu un meci de box – Chirtoacă 3:0. Doar că lui i-a plăcut mai mult arbitrul Igor Boţan şi aşteaptă următorul meci.

Până la urmă şi Igor Boţan îi dă credit tot lui Chirtoacă într-un comentariu publicat pe Unimedia. Din ce am citit şi mie mi se pare că Chirtoacă a câştigat marţi seară.

Această postare face parte din campania „365 de zile pentru Basarabia”.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.