Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Cum munceşte Crin Antonescu pentru România

Mă gândeam zilele trecute cum ar arăta o investigaţie în care Crin Antonescu să fie urmărit pas cu pas, să ştim şi noi cu ce se ocupă salvatorul României. Nu am apucat să mă gândesc foarte mult că mi s-a împlinit visul şi  Adevărul a publicat un articol în care îi descrie programul zilnic al lui Crin Antonescu. Practic nu face nimic, s-a învârtit câteva ore în oraş şi s-a dus acasă. În paralel se foloseşte de maşina de la Senat pentru a-şi rezolva problemele personale. Din când în când vorbeşte cu patos la televizor.

Ce mă surprinde: bocancul în dinţii lui Antonescu a fost dat de ziarul Adevărul, proprietatea liberalului Dinu Patriciu. Să fi început războiul între liberali? Păi a cam început, pentru că Crin Antonescu nu mai ascultă de Dinu Patriciu şi s-a apucat să faccă alianţe cu pesediştii şi peciştii. Pesediştii vor câştiga en fanfare alegerile din 2012, nici ei nu vor înţelege cum de le-au câştigat pentru că va fi de fapt un masiv vot anti-PDL. Şi este foarte probabil ca pesediştii să se întrebe cu sondajele în faţa ochilor: dacă tot câştigăm alegerile, de ce să-i cărăm în spate pe liberali şi pecişti?!?! Se pare că ştie ceva Dinu Patriciu.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

3 păreri la “Cum munceşte Crin Antonescu pentru România

  1. eftimie

    Mai, eu am auzit că gaşca ce l-a adus la putere pe Crin si-a dat seama, desi ar fi putut s-o facă încă de la europarlamentare, că omul este sub Tăriceanu, dacă se poate aşa ceva. Practic, doar Crin creşte în sondaje, PNL-ul nu. Plâng pe holuri liberalii când se gândesc ce bine era pe vremea lui Tări când ajunsese partidul la 18%. Acum nu are atât, oricât învârt ăştia cifrele.

    1. george damian Autor articol

      Şi o să plângă şi mai amar liberalii după alegeri. Tări era haiduc, dădea cu banii în popor, d-aia îl iubea mulţimea. Soluţia e simplă: să dea şi Antonescu cu banii în popor!

Comentariile nu sunt permise.