Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Cum putem scăpa de cel puţin jumătate din parlamentari

M-am gândit la cea mai bună glumă proastă pentru anul 2014. Trebuie pregătită o listă cu parlamentari, primari, şefi de consilii judeţene, ştăbime de partid etc. O minimă documentare pe afacerile lor şi ale familiilor, să nu dăm cu băţu-n baltă. Apoi făcut rost de numerele de mobil, după care sunaţi pe rând, cu o voce calmă şi fermă, fără abateri de la linia de dialog de mai jos.

 • Bună ziua, procuror Vasilescu de la secţia penală DNA! Domnul senator, mâine dimineaţă aţi putea trece pe la noi la audieri?
 • Dom’le staţi puţin… da’ de ce?
 • Nu aţi primit citaţia? Nu-i nimic, convorbirea asta ţine loc de citaţie, vă aşteptăm mâine la ora opt la sediul nostru.
 • Dom’le, astea-s glume proaste, nu se fac d-astea!
 • Aaa! Numărul dosarului este 74 PJ/ 2014, să-l spuneţi la poartă. Ne vedem mâine, la revedere!
 • Dom’le…
 • Bip-bip-bip-bip!

Nu ştiu în ce proporţii, dar în mulţi o să crape ceva, avem deja destule cazuri, iar şi mai mulţi o să aglomereze Otopeniul. Nu sunt totuşi sigur că o glumă d-asta nu are şi încadrare penală, aşa că nu încurajez pe nimeni s-o facă.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

12 păreri la “Cum putem scăpa de cel puţin jumătate din parlamentari

 1. Lidia Otilia Danilof

  Imi place ideea! Poate cineva s-ar găsi să o încadreze şi penal, dar îmi imaginez cum s-ar precipita „aleşii” noştri prin casă după un asemenea telefon… Glumă proastă sau nu, dar toţi merită o asemenea sperietură…

 2. Andor

  Bre, tu fa minima informare si aduna datele despre ei, ca de sunat ne ocupam noi !
  Sau combinata ideea ta cu a lu’ altu’ (groparu.ro): in caz ca te prabusesti cu avionu’ prin pustietati, suni un parlamentar si-l chemi la audieri. Impusti 2 iepuri deodata: ala intra in fibrilatie si tu esti localizat!!!

 3. N.A.

  Vai de mine, nu te gandesti la implicatii? La explozia de boli grave, terminale (musai confidentiale, ca asa e legea) rezolvabile NUMAI in strainatate, care ii va napadi pe bietii oameni?

 4. Marian

  Si la transferul precipitat de valuta spre paradisele fiscale? 🙂

 5. boemul

  mda, cam sună a uzurpare de calităţi oficiale.
  da’ cred că ar fi foarte mişto să ştii pe careva care lucrează la DNA şi să-i faci o vizită, să-i suni p-ăia pe mobile de pe fixul d-acolo :))

 6. Lucian Petrescu

  Nimic nou sub soare,ideea este excelenta,dar Mark Twain,care avea o foarte proasta parere despre politicienii americani,istorisea ca a trimis odata unui numar de senatori telegrame cu acelasi continut:S-a descoperit totul,salveaza ce bani mai poti si fugi!Se pare ca farsa lui Twain a avut succes,si a urmat un mare numar de calatori importanti grabiti.

 7. Julia

  Ei, ce bine ar fi sä existe un Vânător de şobolani, ca în povestea fraţilor Grimm. Cu Fluierul lui fermecat ar strânge întâi Şobolanul chior şi toate neamurile pitite prin coclauri aurite, iar a doua oară RESTUL, de toate nuanţele şi mărimile. Să-i ducă pe toţi în Marea Neagră… să-i transforme în Comandaţi de adâncuri. Se spune cä povestea a fost culeasă de fraţii Grimm după o întâmplare reală. Mai ştii? Deci ORICE este posibil… Doar să se găsească fluierul corespunzător…

 8. enzo

  Pai daca 70% din apelurile la 112 sunt glume proaste de ce ar fi asa o problema sa ii suni pe astia de pe niste cartele din alea… anonime :)). Sa te localizeze intr-un oras aglomerat cu precizie de cativa metri, e destul de greu sa se ajunga la sunator. Apoi se zice ca telefonul efectiv poate fi localizat la metru, dar daca folosesti ceva gen unica folosinta sau chiar un telefon public, daca se mai gaseste asa ceva, nu ar fi mare pericol.
  Liste cu numere de telefon nu cred ca sunt asa greu de intocmit.

 9. urbos

  Mai intai sa scapam de grohaitorul de la Cotroceni, cu toata familia lui de lepre si cu toate slugile lui, inclusiv viermii lui limbisti din presa, apoi sa ne gandim la nimicuri…

 10. metis

  eu ia-s castra sa nu se mai inmulteasca rasa asta porcina de sta pe banii nostrii,in gat sa f0t de jigodii ordinare

Comentariile nu sunt permise.