Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Dan Diaconescu în direct. Acum la toate televiziunile

Asta se întâmplă de câteva zile: toate televiziunile au preluat şi difuzează emisiunea care l-a făcut celebru pe Dan Diaconescu la OTV. Este victoria totală: Dan Diaconescu a transformat toate televiziunile în OTV. Zdrobitor, fără drept de apel. Toţi redactorii şefi, toţi directorii şi patronii de televiziuni muncesc şi vor munci pentru Dan Diaconescu. O mutare genială care ne arată adevărata Românie: Dan Diaconescu în direct.

Cât l-a costat pe Dan Diaconescu cumpărarea caietului de sarcini la Oltchim? Acesta este preţul pentru zile în şir de expunere mediatică totală. Dacă povestea asta este din capul lui Dan Diaconescu atunci omul este un geniu al loviturilor de imagine. Are un mesaj simplu: eu în numele poporului vreau să salvez poporul, dar bestia de Victor Ponta nu mă lasă.

Acum ar fi momentul pentru guvernanţi să citească de urgenţă cartea Bug Jack Barron de Norman Spinrad. Se zice despre Norman Spinrad că ar fi autor SF, dar nu este adevărat. Bug Jack Barron – o carte scrisă în 1969 –  vorbeşte despre puterea internetului şi a jurnalistului de televiziune care îşi transformă show-ul în realitate sau transformă realitatea în show. La bibliotecă, guvernanţilor!

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

3 păreri la “Dan Diaconescu în direct. Acum la toate televiziunile

  1. finch

    Am comentat pe la ziare ca acest clown nu are bani, dar are idei geniale. Pentru 120 mii euro nu putea cumpara decat maxim o ora de reclama in campania electorala pe la tv-urile al caror studiou e mai mare de trei camere, dar cu chestia asta si-a asigurat ore multe e reclama in prime time. Parlitul asta cu fata de valutist timid nu avea nici o treaba cu investitia intr-un mamut industrial, el exploateaza sublim prostia oamenilor ce vor sa-si vada mecla pe sticla, nu intra in afaceri ce presupun consiliu de administratie si plan de afaceri pe 10 ani. Cei 120 mii euro vor fi recuperati in 3 zile de emisie OTV din campania electorala.

    Singurul dubiu pe care il am este urmatorul: lovitura asta de imagine este opera clown-ului sau exista o intreaga operatiune din partea opozitiei pdl-iste pentru discreditarea puterii actuale ciar inainte de alegeri? Inclin sa cred ca nu facea gargara atata daca nu avea ceva sprijin politic, ca financiar nici vorba, mai ales ca opozitia nu a zis nimic. Zic si eu.

  2. Giulia

    nu l-am simpatizat niciodata pe Dan Diaconescu, desi unul dintre posturile lui are emisiuni interesante (nu, nu cu Elodia), cultura, nutritie, despre frumusetile turistice ale Romaniei…asta pe vremea cand ma uitam la tv

Comentariile nu sunt permise.