Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

FEMEN l-au înjurat în faţă pe Putin

Preşedintele rus Vladimir Putin a fost înjurat azi de activistele FEMEN, la o expoziţie auto din Hanovra, unde se afla alături de cancelarul Germaniei Angela Merkel. Hanoversche Allgemeine Zeitung a publicat aici o galerie de imagini de la eveniment.

Mi-am permis să preiau aici una din aceste fotografii, cea din momentul propriu zis al atacului. Au fost trei activiste FEMEN care s-au repezit cu piepturile goale împotriva lui Putin. Doar una a reuşit să ajungă lângă Putin. Cea pe spatele căreia scrie mare în rusă „Idi nahui Putin” – „Du-te-n pulă Putin”. Pe pieptul ei viteaz scrie „FUCK DICTATOR”. Putin i-a zâmbit şi i-a făcut semnul „OK” cu mâna stângă după cum se vede în poză, Angela Merkel doar a căscat ochii mari.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

4 păreri la “FEMEN l-au înjurat în faţă pe Putin

  1. Daniel

    Proteste au avut loc si in timpul vizitei facute ieri la Amsterdam. Manati de responsabilitate civica, vreo 5000 de cetateni au fluturat steaguri in culorile curcubeului prin oras in semn de solidaritate pentru drepturile homosexualilor. Eu daca as fi fost in locul lor as as fi facut ceva mai reprezentativ cu steagurile alea… mai exact mi le-as fi bagat undeva. Unde…stiu ei mai bine.:)

  2. liliana

    cu toate că nu-mi plac tipele astea şi consider că, vorba dnului Cioroianu, marea perdantă a secolului XX este femeia, curajul lor în faţa ţarului este, oarecum, de admirat.

  3. Dorin C.

    Oare cine le faciliteaza si mai ales cu ce motivatie si finantare, acestor frumuseti din Ucraina, vizele necesare plimbarilor prin tot U.E.-ul, precum si „inchiderea unui ochi” al personalului care asigura securitatea unor demnitari ca cei de fata?

Comentariile nu sunt permise.