Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Frankfurter Allgemeine Zeitung: a fost înscenată sinuciderea lui Adrian Năstase?

Cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung se îndtreabă dacă nu cumva Adrian Năstase şi-a înscenat sinuciderea pentru a scăpa de puşcărie. Aici. Sub titlul „Telenovelă fără bubuitură” FAZ pune aceleaşi întrebări care sunt puse de câteva zile de blogosfera românească (care este amintită în articol).

Ziarul german se întreabă de ce nu a auzit nimeni bubuitura de 170 de decibeli a revolverului Smith&Wesson Special .38, de ce a fost pansat cu un fular etc. Întrebarea cheie: „Şi-a înscenat fostul premier român Adrian Năstase tentativa de sinucidere pentru a scăpa de întemniţare conform condamnării pentru corupţie?” (FAZ o citează pe Monica Macovei care a caracterizat tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase drept o „telenovelă”.)

Când un cotidian de talia Frankfurter Allgemeine Zeitung pune astfel de întrebări ar fi recomandat ca autorităţile să ofere nişte răspunsuri clare.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

7 păreri la “Frankfurter Allgemeine Zeitung: a fost înscenată sinuciderea lui Adrian Năstase?

 1. Daniel A.

  Serviciile secrete ar trebui să știe despre ce e vorba, și asta mă face să cred că vom afla într-un fel sau altul în următoarea perioadă

 2. Tzaranu

  Un scenariu din asta are nevoie de regizori al dracului de buni, nu poti implica o suma de oameni – medici, politisti, etc-fara sa le faci o spalatura crîncenă pe creier. Nu inteleg insa de ce a fost asa de emotiv, il astept pe Basescu el va oferi sigur un spectacol mult mai bun.

 3. Clement

  Basescu asteapta sa isi stranga munitia necesara in legatura cu aceasta problema.
  Atunci cand o va avea, ii va face KO pe cei din PSD.
  Cine stie, poate o va face chiar inainte de intrunirea Consiliului Europei ? 🙂

 4. urbos

  Bietul ziar, publica horcaielile unui imbecil de corespondent care mananca fecalele basescului si ale starei lui. Ar trebui luat l apuricat gainatul ala, sa se vada ce venituri are si de unde.

  1. Gabriel Toma

   Da, io i-as lua pe ziaristii astia si i-as biciui pe stadion si apoi i-as impusca intre ochi tot acolo. As umple autocare cu copii de scoala si i-as aduce sa vada, mama lor de ziaristi care pun intrebari de cacat pentru ziare capitaliste… Si isi mai iau si salariul in euro! La puscarie cu ei !!!

 5. Dorin C.

  Asta nu e altceva decit un spectacol prost regizat, sa ofere dovezi palpabile Vestului Europei cum ca la noi lupta impotriva coruptiei a fost luata in serios si e cazul sa fie inlaturate barierele puse la accesul in Schengen. Ce avem aici? Incercarea de ascundere dupa un deget sau bagarea capului in nisip. Rezultat: 0,00.

Comentariile nu sunt permise.