Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Jandarmii deszăpesc România, Armata îi hrăneşte pe sinistraţi

Nu cu foarte multă vreme în urmă toată lumea îi înjura pe jandarmi. Că au suit siteul de cultură în dubă, că n-au permis instaurarea democraţiei în Piaţa Universităţii, că i-au bătut pe cei care au dat foc la diverse în Piaţa Unirii etc.

Brusc jandarmii au devenit băieţii buni. Jandarmii sunt cei care deszăpezesc satele acoperite de zăpadă. Armata duce diverse prin localităţile blocate: apă, medicamente, alimente. Armata (încă) are parte de o imagine pozitivă. Însă jandarmii sunt cam înjuraţi, mai ales prin presă. Doar că şi în Piaţa Universităţii şi la deszăpezire jandarmii şi-au făcut datoria, au executat ordinele primite (care au fost legale). Nu e de mirare că jandarmii de ieri au fost răi şi cei de azi sunt buni – gura lumii slobodă, doar pmântul o astupă.

 

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

5 păreri la “Jandarmii deszăpesc România, Armata îi hrăneşte pe sinistraţi

  1. George Sauciuc

   Asa este.
   Adevarul ca jandarmii din provincie sunt mai buni decât cei din capitala. Chiar dacă au respectat ordine, cei drept legale (depinde cum pui problema), au dat dovada (o parte dintre ei) de un comportament ce depășea cadrul legal.
   Sic cogito

  2. Protestataru platit

   Si daca fac toate lucrurile astea, inseamna ca se sterg celelalte cu buretele? Sunteti cam extremist!

 1. Gigi

  Deci bătăuși știu să dea la lopată? Ce descoperire!

  In alte tari exista servicii de urgenta bine puse la pct care fac ăsta. Noi scoatem adunătură supradimensionata de bătăuși in uniformă.

  Pe modelul ăsta și în cinstea tradiției, eu zic sa scoatem armata sa lucreze pământul lăsat parloaga.

Comentariile nu sunt permise.