Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Jurnal de Chișinău (2): este nevoie de Videanu!

Chișinăului îi lipsește un primar precum Adriean Videanu. Bordurile sunt într-o stare groaznică, de neimaginat într-un oraș european: rupte, știrbe, ciobite, lipsă. Se vede că nu a mai avut nimeni grijă de bordurile orașului de pe vremea lui Brejnev. Nici nu se compară cu Bucureștiul, orașul miliardului de și din borduri.

N-am mai auzit nimic serios despre Videanu de multă vreme, cred că ar avea timp să se deplaseze până la Chișinău și să își doneze expertiza în înlocuirea bordurilor. Problema ar fi că dacă vine Videanu anul ăsta și schimbă bordurile din Chișinău s-ar putea să vină și la anul, pentru că din punctul lui de vedere o bordură mai veche de un an a ieșit din garanție și trebuie schimbată. Și mai rămâne totuși de verificat dacă primăria Chișinăului are atâția bani câte borduri poate schimba Videanu.

shutterstock_128045654

  Foto Shutterstock.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

3 păreri la “Jurnal de Chișinău (2): este nevoie de Videanu!

 1. dt

  Videanu,Berceanu,Blejnar si cred ca mai sunt cativa,raman de neatins avantaj ofiteri acoperiti sau vise de noapte ?
  Daca Chisinaul insista se vor gasii similari care sa manance banii contribuabililor.

 2. Marian

  Nu Videanu a inventat „schimbatul bordurilor”. Probabil ca fiind mai cunoscut iar Bucurestiul fiind un oras mai mare (si deci prapadul corespunzator mai mare) a facut sa fie cunoscut Videanu.
  Dupa ’90, „regele bordurilor” a fost primarul Galatiului, care a schimbat bordurile de piatra de munte cu prostii de beton, pentru a folosi piatra la constructia de vile, nu neaparat în judetul sau 🙂 . Si cum numai boala se transmite de la om la om nu si sanatatea, curând toti primarii au început a „renova” orasele lor.

 3. gabi

  Videanu incepe sa devina istorie pe masura ce devine subiect al DNA. Ce nevoie are Chisinaul de el? Nu-si are falitii lui? Zau asa!

Comentariile nu sunt permise.