Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

L-am găsit pe Neamţu Ţiganu! Călare pe primul supersonic românesc!

Neamţu Ţiganu era unul dintre cei mai aprigi comentatori de pe forumul fostului ziar ZIUA. M-a ars şi pe mine de câteva ori cu părerile lui directe şi în majoritatea cazurilor avea dreptate. Nu se ferea de cuvinte mai dure, dar era un comentator de forţă prin logica imbatabilă. Era şi vehement când vroia, trăgea din toate poziţiile şi era destul de temut pe forum.

Acum l-am regăsit: Neamţu Ţiganu are blog! Şi se confirmă şi ce bănuiam cu ani în urmă: Neamţu Ţiganu e inginer! Are pe blog câteva articole despre proiectul de avion supersonic românesc IAR 95, anulat în 1985 la ordinul direct al lui Ceauşescu. Mai are un articol şi despre IAR 93, alt proiect de avion de vânătoare românesc. Tot pe blogul lui am citit că avionul sovietic AN-2 (cel care ucis 12militari români la Tuzla de vechi ce era şi la care se renunţă abia acum) trebuia înlocuit încă din anii ’80  cu un avion românesc. Altă catastrofă care ar fi putut fi evitată dacă nu era distrusă industria aeronautică românească, dacă nu aveam tot felul de retarzi călare pe plăcintă, dacă…

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

3 păreri la “L-am găsit pe Neamţu Ţiganu! Călare pe primul supersonic românesc!

  1. Zdrahonea

    Domnu Damian,a-ti intarziat olecuta,tipul chiar este super, dar nu inteleg de ce-si poarta veacul la i.t.m,poate descalciti si aceasta enigma!

  2. Colega

    Tare ar fi sa-l localizezi si pe Calugar! Aaaaaa si Seherezada ar avea lucruri interesante de aratat :)))

Comentariile nu sunt permise.