Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Liviu Dragnea, noul Ceauşescu de Teleorman

Am ascultat vineri seara buletinul de ştiri de la ora 19:00 al postul de radio Impact din Alexandria. Mi-a amintit de buletinele de ştiri din vremea lui Ceauşescu. Primele 5 minute am ascultat un elogiu adus personalităţii complexe a lui Liviu Dragnea, omul care a influenţat politica României şi a redat teleormănenilor mândria de a fi teleormăneni. Un delir. A doua ştire a fost despre Sfântul Dumitru şi obiceiurile tradiţionale cu ocazia acestei sărbători. A treia ştire a fost despre Ziua Armatei. A patra ştire a fost despre rectificarea bugetară a lui Victor Ponta care a dat mai mulţi bani lui Liviu Dragnea să îi cheltuie pentru teleormăneni. Apoi s-a trecut la sport: o comemorare rapidă a lui Dobrin urmată de cronica meciurilor locale – Avântul Poroschia, Prăbuşirea Peretu şi Metalul Plosca sau aşa ceva.

Pe bune, este foarte trist ce se întâmplă. Pe Facebook au circulat felicitări de genul ăsteia de ziua lui Dragnea. Va fi bine, chiar foarte bine.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

2 păreri la “Liviu Dragnea, noul Ceauşescu de Teleorman

  1. Ina_adevarata

    E drept că ăstuia încă nu i-au scris ode cu oi pe dealuri și nici nu i-a declarat vreo primăriță că doarme cu poza lui sub pernă.
    Hai, ce să mai încolo și încoace, avem o tradiție a pupatului poalei popii, indiferent cine-ar fi popa.

  2. Laura

    No, lasa! Ca la toate pupincurismele si odele desantate ale „intelectualilor” patriei, nu te-ai mai ofticat. Sau acolo era de bine, ca era popoul lui Basinescu de sters???

Comentariile nu sunt permise.