Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

NU Carpatica Asigurări

Zoso ne anunţă că şmecherii de la Carpatica Asigurări au declanşat o operaţiune de manipulare a Google. Omuleţii îşi roagă partenerii să caute pe Google „carpatica asigurari” şi să acceseze linkurile pozitive despre această minunată firmă. Ideea este ca în rezultatele căutărilor să nu mai apară tonele de poveşti de pe forumuri şi articolele în care sunt descrise ţepele date de Carpatica Asigurări. Cum şi eu am fost lovit de un dobitoc cu asigurare la Carpatica vă rog să faceţi exact invers: să băgaţi pe Google căutări după „carpatica asigurări” şi să accesaţi linkurileîn care sunt descrise belele făcute de omuleţii aceştia. Eu am făcut deja asta.

Şi cum am şi eu un PR 5 pe prima pagină a blogului pun aici nişte linkuri cu PR juice pentru forumurile pe care s-a supărat Carpatica Asigurări:

Forum 4tuning.ro poveşti despre Carpatica Asigurări din 2009 până în 2012.

Forum ClubOpel.ro cu relatări asemănătoare.

Forum Softpedia, din nou măgării în lanţ de la Carpatica Asigurări.

 Bonus: articole mai vechi din bzi.ro şi Podul Minciunilor.

Hai că nu suntem chiar aşa de fraieri.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

7 păreri la “NU Carpatica Asigurări

 1. cristi

  Adica vrei sa spui ca sunt informatii despre Carpatica Asigurari cum ca nu face plati?

 2. geo

  salut,

  foarte buna initiativa! amfost si eu „blagoslovit” de un asigurat la taraba asta cu nume pompos…poveste e aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=158409&view=findpost&p=3751189, http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=158409&view=findpost&p=3754488 si http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=158409&view=findpost&p=3757292
  sa vamai spun ca am trimis mail la csa, sediul central carpatica, la sediul din bucuresti, de unde nu am primit nici un raspuns, la anpc central, bucuresti si sibiu de unde am primit niste raspunsuri absolut jenante – nu au competente, si sa ma adresez csa??? ceea ce tocmai facusem – in mail-ul catre carpatica si anpc inserasem si adresa de mail a csa…

 3. Marian

  Google are un alt sistem de „promovare” si ceea ce am înteles eu ca fac „omuletii” e practic inutil. O firma serioasa baga bani în google si hopa are linkul tocmai sus la cucurigu. Daca n-ai bani sa-i dai lui gogu, atunci te apuci si-ti construiesti singur o retea de „pozitive”, dar cere timp si nu e nici sigur.

  Acuma, e adevarat ca si tugulanul român e cam puturos, si se uita numai la prima pagina …

 4. ALEX

  FERITI-VA DE CARPATICA ASIG?????????? NU PLATESC DAUNELE, EVALUARE INCORECTA A AUTOTURISMULUI DVS, HOTIE PE FATA.

 5. Marian Tănase

  La articolul http://www.gandul.info/politica/ponta-a-discutat-cu-isarescu-despre-noul-sef-de-la-asf-am-fost-informati-marea-bomba-sute-de-milioane-fraudati-sunt-in-dosarul-astra-adamescu-12279983 a fost postat următorul mesaj:

  Lasati Astra Asigurari in pace si vedeti ce se intampla la Carpatica Asigurari. Bibliotecarul Carabulea impreuna cu Adela Abrudan au dat ordin ca toate dosarele de dauna sa fie respinse si numai la cine intenteaza proces sa se ia masuri pentru plata daunelor. In ce tara traim? Unde este presa? Unde e justitia?

  Daca într-adevăr se intampla asta este strigător la cer. Firmele astea doua au distrus piața de asigurari din Romania.

 6. Marian

  Orice firma de asigurari trebuie sa faca asta.
  Asa se întâmpla cam peste tot.
  Dracul se ascunde în detalii.

  Uite, am înteles ca în România, daca cineva uita sa platesca sa zicem o factura de 2 lei la întretinere, asociatia poate sa puna sechestru pe conturi, pe toate conturile, fara prea mare efort. Efortul trebuie depus de uituc sa-si deblocheze conturile, din care nu lipseste eventual o decizie judecatoreasca.

  Revenim la asigurari. Eu urmam sa iau o teapa de la asigurarea lui Lucescu. Când sa demarez procedurile legale, aflu ca firma a intrat în faliment, si o alta procedura ar fi trebuit aplicata. Dar a trebuit mai întâi sa ma judec cu o firma în faliment, pentru a dovedi ca am dreptul la despagubire, si apoi sa ma asez linistit la coada creditorilor. Pe scurt au trecut cam 5 ani pâna am recuperat banii de la ei, noroc ca nu a trebuit sa ma împrumut pentru a plati daunele. Comisia de supraveghere a asigurarilor, o comisie de smecheri cu lefuri grase mi-a raspuns sec ca ei nu se ocupa de asa ceva, dar nici mi-au comunicat exact obiectul activitatii lor, bine remunerate de altfel.

  În orice caz, dintotdeauna am aplicat principiul minimei necesitati, asigurari am facut numai la ce era absolut necesar si impus de lege: masina si casa.

 7. Maria

  Am luat si eu teapa acuma recent. Daca vrei mașină reparata scoți bani din propriul buzunar. Nu faceți asigurări la carpatica! NU CARPATICA!!!!!

Comentariile nu sunt permise.