Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Poiana Braşov transformată în poiana bloggerilor basarabeni

Am avut două zile intense la Poiana Brasov  împreună cu bloggeri din Basarabia. Pe unii dintre bloggerii basarabeni îi citesc de ceva vreme, pe puţini îi cunoşteam personal. Acum am avut ocazia să îi întâlnesc faţă în faţă pe unii dintre ei, să aflu de alţii.

Am reuşit să merg la biserica Sfântul Nicolae şi prima şcoală românească alături de Gonzo, Ion Uruşciuc, Alex Gurdila plus Alex Lebedev.

Am avut ce vorbi cu Radu Osipov, Sanda Cojocaru, Natalia Vozian, Dragoş Galbur, Ana Cristiuc, Alexandru Râşneac, Lilia Cazacu. Şi nu în ultimul rând trebuie amintit amicul Eugen Luchianiuc.

Evenimentul a fost posibil cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

9 păreri la “Poiana Braşov transformată în poiana bloggerilor basarabeni

 1. Pingback: Reacția mea. În Poiana Bloggerilor | simplu

 2. ion

  George,
  Mulțumesc pentru că ne-ai ghidat pe ulițele bătrânului Brașov. Acum retrăiesc orele pe care eu, profitorul, și ceilalți 3 tovarăși de drogosferă, le-am petrecut în compania ta.
  Când treci prin Bălți, dă de știre!

 3. Pingback: Blogul lui Radu Vodă

 4. Ovidiu

  Ce naiba. Toti vorbesc despre blogosfera basarabeana din poiana, si nu intotodeauna in termeni foarte onerosi. Copii tampiti cu prea mult timp liber si nici o idee…buna, cel putin. Chiar nu vreau sa stiu despre ei si de articolele lor pornografice marca Sergiu Ungureanu, Nicolae Pascaru sau Vai-ce-slav Burlac…si lista ar putea continua cu usurinta. Cu foarte mici excepii, copii astia care si-au montat una bucata keyboard linga closet in semn de civilizare, nu vor si mai ales nu pot sa-l camufleze pe simpaticul homo sovieticus in straie „nationale”. E jale tata, tara aia – nu stiu daca este deja sau va fi sa devina una – nu are nici cea mai mica sansa, nu are nevoie de „bloggeri” ci de sfantul Kiril care sa le sopteasca de peste Nistru prohodul.

 5. Ovidiu

  Nu insist in a fi prost inteles. Nu am nimic impotriva lor, nu se pune poblema in a fi bine sau rau intentionat. Sunt indignat doar si asta dupa cateva saptamani de agonie si extaz pe voxpublica.
  Articole proaste, plicticoase, temele abordate (desi valabile ca subiect) sunt mult prea mari pentru „ei” fara a putea fi acoperite cu un strop de inspiratie. Ca sa ma intelegi George (si am senzatia ca o faci) ar trebui sa intri mai des pe publika si de ce nu, sa le dai o mana de ajutor acelor foarte foarte putine persoane care ar trebui sa conteze si nu o fac. Dau doua exemple:
  Natalia Efros http://vox.publika.md/life/valori-autohtone-213531.html
  Dan Nicu http://vox.publika.md/politica/duhoarea-razboiului-civil-sau-quo-usque-tandem-abutere-comunisti-patientia-nostra-207281.html
  Restul in marea lor majoritate fac *** in grup.

 6. Pingback: Reacția mea. În Poiana Bloggerilor | ionosfera

Comentariile nu sunt permise.