Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Ponta se grăbeşte spre ziua demisiei

Pentru orice om care a absolvit o facultate este clar ca lumina zilei că lucrarea de doctorat a lui Victor Ponta este un plagiat jegos. Apărarea lui Ponta este de rahat, nici unul din argumentele sale nu stă în picioare. Ponta însuşi ştie prea bine cum şi-a făcut lucrarea de doctorat şi ar fi fost de aşteptat din partea lui să o lase mai moale pe partea cu doctoratul.

Azi Victor Ponta a depus o solicitare la Ministerul Educaţiei să îi fie verificată teza de doctorat. Ponta se înşeală amarnic dacă speră că va fi spălat de ministreasa Ecaterina Andronescu şi Comisia de Etică a ministerului modificată de Liviu Ioan Pop. În primul rând din cauza faptului că va fi o dublă verificare: Universitatea Bucureşti a cerut constituirea la Facultatea de Drept a unei comisii (din care să facă parte şi profesori străini) pentru verificarea lucrării de doctorat a lui Victor Ponta. Nu am nici un dubiu că ambele comisii vor spune limpede că Victor Ponta a plagiat. Nici un profesor universitar nu îi poate lua apărarea lui Victor Ponta fără să se facă de râs total şi irevocabil.

Şi acum vine chestiunea demisiei. După ce va exista un document care să spună clar că lucrare lui de doctorat este un plagiat Victor Ponta va trebui să îşi dea demisia. Plagiatul este o formă de furt şi nu putem avea un premier hoţ.

 

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

9 păreri la “Ponta se grăbeşte spre ziua demisiei

 1. anatati

  Parcă ar fi prima dată când avem un premier hoţ. Ilustrul său îndrumător de doctorat, tot un hoţ de cea mai joasă speţă.

  Plus, tonta e foarte pregătit să-şi dea demisia din funcţia de doctor, a şi spus-o. Nu a prejudiciat România în niciun fel, speră că n-a prejudiciat nici mediul, deci stă liniştit la Palatul Victoria până-l vor scoate alegătorii de acolo.

 2. MMP

  „Plagiatul este o formă de furt şi nu putem avea un premier hoţ” – Eh, nu. Am avut si vom avea mereu…cum zice peluza.

  1. basta n.

   e foarte avevarat ca nu putem avea un premier hot…din simplul motiv ca deja am avut mai multi premieri hoti…

 3. Pingback: Bula zilei

 4. maria

  sa ramana in functie noua nu ne pasaa de plagiat avem alte treburi de rezolvat pentru tara!Sa renunte la titlu si adio si un praz verde ! Daca ii iei la bani marunti pe ministri din fostul guvern nu cazi pe spate ce de-a facultati particulare au si lucrari sttintifice si doctorate etc etc
  Lucrarile de doctorat erau doar compilatii nu aduceau ceva inovator, altfel ar fi figurat si Romania la premii internationale!
  Tara nu are nevoie in aceste cateva luni de alte schimbari! Vor veni alegerile si ne vom pronunta! Oricum va veni tot un USL chiar daca isi da demisia!

 5. Danniel

  Dar un Basesc hot care subjuga o natiune intreaga, putem avea? Toti sunt hoti, asta e clar. doar ca una e sa furi un ou si alta un bou nu?

 6. Alexandru Pinţa

  Ponta nu-si va da demisia! E prea ingamfat si prea nesimtit. Plus ca daca o va face psd-ul pica in buda. E terminat!

  Isi va da demisia, doar daca ii spune Merkel ca nu sta de vorba cu el pt ca e hot 🙂

  1. Sanziana

   E 11 iulie, d-na Merkel i-a dat deja vreo doua scatoalce insa Copy paste e inca in frunte….dar mai este putin !

Comentariile nu sunt permise.