Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Preotul care înjură nu e preot

Mass-media bezbojnică din România a răspândit cu iuţeala fulgerului un videoclip cu un bărbat îmbrăcat în călugăr care înjură ca la uşa cortului pe aeroportul Otopeni. Bineînţeles, filmuleţul a fost prezentat într-un mod cât mai defăimător la adresa clericilor ortodocşi.

Între timp, Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române a transmis un comunicat în care spune că presupusul preot care înjură pe aeroportul Otopeni nu este de fapt preot. Mă întreb dacă se vor obosi să publice acest lucru toţi cei care au răspândit filmuleţul. Şi mă gândesc că peste o vreme videoclipul va fi reluat, fără să se mai ţină seama de faptul că preotul nu e preot.

 

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

12 păreri la “Preotul care înjură nu e preot

 1. Victor Roncea

  Este un cetatean al Republicii Moldova, calugar (daca e calugar), cel mai probabil aparitinator de Biserica KGB, care face un mic circ pentru a-si bate joc de limba pe care o vorbeste si hainele pe care le poarta. Efectul, prin intermediul mass-media anticrestine, imens.

 2. Pingback: Un individ deghizat in haine de calugar, cu pasaport de Republica Moldova, face valuri pe Aeroport, Romania. De unde a iesit, de sub poala colonelului Vladimir de la Chisinau sau direct de sub a generalului Kiril? | Victor Roncea Blog

 3. abbu

  de ce atatea emotii si de unde certitudini ca nu e preot?
  nu s-au vazut preoti hoti,huligani,batausi,mincinosi,pedofili ?
  de ce n-ar fi si unul certaret ??

 4. Boltaire

  Poate ca a si fost acesta un truc (nici nu ma obosesc sa-l privesc)…

  Totusi recunoasteti ca personalitati de acest gen nu tre sa fie cautate mult cu luminarea (indiferent de tara in care isi poarta reasa). Popii „noi” (mai des decit cei vechi) interpreteaza gresit notiunea de „special” sau „slujitor al Domnului” care ii este conferita odata cu imbracarea acestor haine.

  Nu, d-lor, fraza „Nu te uita la ceea ce face preotul, ci la ceea ce zice” nu poate fi valabila intr-o societate constienta de faptele care le face si consecintele acestora.

 5. Sv

  Popa sau nu, trebuia sa-si ia 3 pulane in gura, incatusat si luat pe sus. Am vazut si popa popa care injura ca la usa cortului o femeie (cautati cazul preotului Nemes de la Biserica Albastra din Oradea).

 6. Protestataru platit

  Este vorba de principiul pietrei aruncate in mijlocul apei: odata ce s-a dus, nu mai poti opri valurile….

 7. Gheorghe

  Haideti sa fim seriosi are si biserica destule uscaturi cei mai multi care nu le place sa munceasca imbratiseaza aceasta meserie am vazut destule exemple de preoti pedofili betivi desfranati etc. Biserica incearca sa se debaraseze repede ca. nu apartin acestei institutii din pacate incep sa fie din ce in ce mai putin credibili biserica la fel ca statul nu incearca decat sa te jupoaie si de piele daca poate nu te ajuta cu nimic aduna averi acesta este preocuparea bisericii. Cinstit si corect poti sa fii si daca te rogi la D-zeu acasa sau ori unde vei fi auzit nu ai nevoie de intermediari de care sa-ti fie rusine. D-zeu sa ne ierte pe toti.

 8. Ion T

  @ George Damian >> „Între timp, Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române a transmis un comunicat în care spune că presupusul preot care înjură pe aeroportul Otopeni nu este de fapt preot”. Hai să fim corecți, în comunicat se precizeză foarte clar: „În urma verificărilor, Patriarhia Română aduce la cunoştinţa opiniei publice că numitul Nedejde Constantin nu figurează în evidenţa niciunei unităţi bisericeşti (parohie sau mănăstire) din cuprinsul eparhiilor Patriarhiei Române”. Parcă sună puțin diferit, nu?

  1. Ion T

   @ Protestataru platit >> E greu tare, nu-i așa? Citește încă o dată – „nu figurează în evidenţa niciunei unităţi bisericeşti (parohie sau mănăstire) din cuprinsul eparhiilor Patriarhiei Române” – în traducere liberă, mai pe înțelesul tuturor: „nu e preotul nostru”.

  2. Ion T

   @ Protestataru platit >> Dacă parcurgi tot comunicatul ajungi la partea aia mai interesantă: „Patriarhia Română dezaprobă atitudinea agresivă şi limbajul incompatibil cu calitatea de cleric afişată de Nedejde Constantin”. Precum ziceam – e preot, dar nu-i al nostru.

 9. Dio

  Ca nici popa nu e sfant,deh,ce sa-i faci.
  Normal ca asta au zis,insa,nu le mai luati apararea.
  Ca nici ala de a facut s*x cu o maicuta si ii iesea boracu`,nu era preot,da era la manastire,nu?

  Sunt crestin,cred in Dumnezeu,da sa nu le luam apararea acestor asa-zisi slujitori ai Domnului.
  Ma rog,o fi fost vreun drac in corp de popa,e altceva.

Comentariile nu sunt permise.