Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Radu Duda scos din comunicatul Casei Regale despre protestele din România

Implicarea Casei Regale în ameţeala de zilele astea a început ieri cu o postare pe blogul principelui Radu Duda. O postare „cu manta”, o preluare a unui mesaj venit de la un avocat susţinător al Casei Regale. Azi a apărut şi un comunicat oficial, comunicat preluat de presă. Adevărul a remarcat evoluţia de la mesajul preluat al lui Radu Duda la un comunicat oficial.

Eu mai remarc următoarea frază din comunicatul Casei Regale referitor la protestele de zilele astea:

Regele si Principesa Mostenitoare urmaresc evenimentele cu profunda ingrijorare si raman hotarati sa faca tot ce este in puterea lor pentru a apara si promova interesele Romaniei, fara sa favorizeze nici o formatiune politica.

Ştiţi cum se traduce fraza aceasta? Principele Radu Duda e cam pe lângă situaţie. Regele şi Principesa Moştenitoare sunt cei care contează cu adevărat.

 

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

2 păreri la “Radu Duda scos din comunicatul Casei Regale despre protestele din România

  1. Spiep

    Eu nu am văzut un personaj în minus, ci unul în plus. De principiu românii aşteaptau un mesaj de la M.S. Regele, nu de la Casa Regală. Să interpretăm asta ca o trecere a conducerii Casei Regale către A.S.R. Principesa Moştenitoare?

  2. ovidiu

    Ex,regele si principesa”mostenitoare” ar putea face ceva pentru Romania:sa inapoieze statului averile spoliate si sa se duca de unde au venit.

Comentariile nu sunt permise.