Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Recensământul din România îi excită pe bezbojnici

Recensământul din România anului 2011 i-a pus pe jar pe bezbojnici. N-am stat să număr articolele scrise împotriva Bisericii Ortodoxe Române în ultimele săptămâni, dar impresia mea este că sunt destule. Ideea de bază: nu vă declaraţi credincişi şi mai ales nu vă declaraţi creştini ortodocşi! E fascinantă această ură împotriva Bisericii Ortodoxe Române. Declaraţi-vă orice: budişti, shintoişti, bahai, orice-orice, dar nu ortodocşi! Apoi cortegiul obişnuit de minciuni la adresa Bisericii pe care dacă le-ai crede chiar nu ţi-ar mai veni să te declari ortodox.

Ce-i arde pe bezbojnici

Problema bezbojnicilor este că numărul creştinilor ortodocşi este zdrobitor de mare, iar numărul celor declaraţi atei sau fără religie este extrem de mic. Aşa că oamenii desfăşoară aşa numite „campanii de conştientizare”. Deci „campaniile de conştientizare” împotriva ortodocşilor sunt OK, dar cum ar fi o campanie de catehizare a celor declaraţi atei? Pentru mine este ciudată poziţia „da, noi avem voie să v-o tragem pe toate părţile, chiar dacă suntem puţini – dar voi trebuie să tăceţi şi să înghiţiţi”. Nu e chiar aşa.

Deci: bezbojnicii sunt iritaţi pentru că şi la acest recensământ vor fi undeva în jurul a 0,1% din populaţia României. Să fie sănătoşi, mai vorbim peste 10 ani. Bine, deja au apărut scuzele: că presiunea familiei, că recenzorii ne-educaţi, că etc. Sunt gata să pariez că Remus Cernea va spune că recensământul a fost trucat. Şi se vor găsi destui bezbojnici de presă care să îl popularizeze pe toate canalele media.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

3 păreri la “Recensământul din România îi excită pe bezbojnici

 1. urbos

  Deci: habotnicii sint iratati ca nu reprezinta 100%. Ce-ar mai omori ei in numele domnului pe nemernicii astia, pe cat de putini pe atat de enervanti, care nu-s ca ei. Ai dracului, cu cat mai putini, cu atat mai enervanti.
  Ce dreptate ar face habotnicii, de n-ar ramane piatra pe piatra. Tz tz tz… Si-apoi sa bata cruci dansand pe cadavrele ateilor. Si sectantilor. Si catolicilor…si pe ale tuturor, da-i dreacu de nenorociti!

  1. Laura

   Dragă, iritantă e habotnicia cu care ateii, materialiştii şi ignoranţii îşi varsă otrava interioară pe unde apucă.
   Nu aveţi ceva mai bun de făcut pentru societate? Te-a forţat cineva să participi la Sf.Liturghie, să te împărtăşeşti cu Trupul lui Hristos, să-ţi schimbi viaţa, să creşti duhovniceşte, să miluieşti, să nu curveşti, etc?
   Dacă nu, poate îţi foloseşti energia citind despre metodele antecesorilor tăi, comuniştii, de a îndepărta pe om de Dumnezeu şi Biserică, în Întoarcerea la Hristos de Ioan Ianolide sau Piteşti-centru de reeducare de Dumitru Bacu.
   Doamne-ajută!

 2. antitzapi

  Sunt ateu si anticomunism.Asa ca tanti Habotnik Lauta..mai lento!! Mama,ce mai put tzapii!!!

Comentariile nu sunt permise.