Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Remus Cernea candidat la presedintie 2009

Remus Cernea, satanistul şi homosexualul

Remus Cernea candidat la presedintie 2009

Nu mai auzisem nimic de multă vreme despre zgomotosul Remus Cernea. Prin ricoşeu aflu ceva nou (pentru mine!) dintr-un interviu al vicepreşedintelui Partidului Verzilor, Antonio Momoc. Mai aflu şi că prezenţa lui Garcea – Mugur Mihăiescu la o emisiune de la Realitatea TV s-ar putea datora faptului că vestitul comediant a devenit preşedinte executiv al Partidului Verzilor. Suprarealismul în România nu are limite…

Să revenim la Remus Cernea: a fost demis din Partidul Verzilor chiar în timp ce îşi dădea şi el demisia prin e-mail. Mai zice Antonio Momoc că după excludere Remus Cernea a lansat zvonul că a fost exclus deoarece ar fi satanist şi ar sprijini comunitatea homosexualilor. Sincer să fiu zvonul ăsta circula cu multă vreme înainte. Pentru mine Remus Cernea este un măscărici trist şi sincer îmi pare rău că nu vom mai avea parte de manifestările lui amuzante. Antonio Momoc mai zice că Remus Cernea a fost exoflisit pentru că avea două fixisme: Biserica Ortodoxă Română şi icoanele din şcoli şi că îi păsa prea puţin de agenda ecologistă din România. Nasol, ecologiştii noştri trebuiau să se documenteze asupra activităţii lui Remus Cernea înainte de a-l adopta, omul îşi făcuse cunoscute maniile cu multă vreme în urmă.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

8 păreri la “Remus Cernea, satanistul şi homosexualul

 1. longul

  Daca tara asta ar avea un presedinte ca Remus Cernea iar acesta s-ar comporta cum face Baselu acum, cred ca ar deveni o tara mult mai locuibila. Oricum cred ca vor mai trebui sa treaca cateva generatii pentru ca jignirea la adresa umanitati adica religia se va mai subtia(mi-ar placea sa cred ca va disparea dar o boala psihica de aceste proportii nu cred poate fi eradicata) si oamenii vor fi educati si isi vor folosi inteligenta pentru a face o lume mai buna.

  1. george damian Autor articol

   Remus Cernea are aproximativ zero la suta sanse sa ajunga in vreo functie pe baza de alegeri in Romania. Poate incerca in alta parte. Cat despre faptul ca religia ar fi o boala psihica ce pot sa va spun? Ca o sa va schimbati parerea foarte repede daca ati afla ca suferiti de o boala incurabila?

  2. Cezar

   Romania e inca la nivelul la care erau tarile din Europa de Vest in Evul Mediu. Dar se schimba lucrurile. Oamenii au inceput sa calatoreasca, sa vada realitatile din Vest. Incet-incet se formeaza un electorat educat care va vota pentru politicieni progresisti precum Remus Cernea.
   In curand veti vedea ca Miscarea Verzilor va trece de 5% din voturi in Romania.
   Iar despre alegerile religioase ale fiecaruia… Ai dreptate, George. Religia se bazeaza pe teama. Asa incat religia va folosi tot timpul teama irationala a oamenilor si va inventa tot timpul dusmani care sa creeze frica si care sa faca populatia mai usor de controlat. Cam asta e si chestia cu boala. Eu personal prefer sa folosesc beneficiile medicinii cand sunt bolnav in loc sa folosesc „beneficiile” aduse de moaste si alte obiceiuri medievale.

  3. george damian Autor articol

   Nu am nimic impotriva verzilor. Chiar as fi gata sa sustin orice miscare cu adevarat ecologista. Insa din pacate din spatele ideii ecologiste apar tot felul de monstruozitati. In anii 90 ecologistii din Romania au fost capusati de hoti si spertari. Acum ecologismul a devenit un fel de paravan pentru neo-stangisti, neo-anarhisti, neo-trotkisti. Nu pot fi si crestin si ecologist in acelasi timp?
   Daca actualii auto-pronuntati ecologisti din Romania ar abandona retoricile neo-stangiste si nu ar mai amesteca ecologia cu drepturile homosexualilor sunt sigur ca ar avea mult mai mult succes la romani. 5% pentru Miscarea Verzilor? Niciodata in actuala forma…

  4. Adrian

   Asta e singurul politician pe care l-am auzit sa vina cu argumente logice.

   Rationalitatea, protectia mediului si toleranta pentru homosexuali merg mana in mana. Pe de alta parte, dependenta, irationalitatea, frica, controlul si modul in care gandesc majoritatea romanilor in majoritatea timpului merg de asemenea mana in mana.

   Miscarea Verzilor, in actuala forma, ar putea sa aiba success la romani doar peste cateva sute de ani. Majoritatea romanilor inca nu gandesc pe picioarele lor.

  5. Ioan

   >Daca tara asta ar avea un presedinte ca Remus Cernea iar acesta s-ar comporta cum face Baselu acum{..}

   Foarte probabil ca s-ar comporta la fel – in fond cele mai rapide si agresive dedulciri la ciolan le-am vazut manifestate de indivizi care pina atunci erau mari „reformisti”, „progresisti”, „liber-schimbisti” alea alea.

   Nu degeaba zicea el Caragiale ce zicea in „O scrisoare pierduta” :

   >”Se formează în urbea noastră o soţietate enciclopedică-cooperativă, ultra-progresistă şi liber-schimbistă cu numele de „Aurora Economică Română”. Scopul societăţii este ca România să fie bine şi tot românul să prospere”. :))

   Cit despre legaturile dintre ateism si ecologie sau mai exact forma „radicala” a ecologismului actual … se poate argumenta ca rational nu exista nici o legatura ba chiar din contra. In fond cum majoritatea fenomenelor negative ( legate de incalzirea globala de ex. ) se vor resimti „cu adevarat” abia undeva catre anul 2100 – orizont de timp deja net prea „optimist” pentru cei care sunt azi majori/preocupati de domeniu … finalmente se poate argumenta ca de fapt e o alegere complet irationala sa-ti reduci confortul actual ( din singura viata pe care o ai ) ba chiar la un nivel drastic – dupa cum se poate deduce din punctele aflate pe agendele ecologistilor „seriosi” – pentru a proteja mediul intr-un viitor care oricum e irelevant/inexistent … 😉

   >Romania e inca la nivelul la care erau tarile din Europa de Vest in Evul Mediu.

   Asta e o prostie si o simpla lozinca – dar una cu „impact emotional” si de-aia e folosita, indeosebi prin metoda repetare obsesiva ca poate-poate …

   Romania actuala e intr-o modernitate sau chiar post-modernitate ( oarecum ) proprie – care insa, ghinion, se dovedeste a nu fi chiar asa benefica precum ne-am astepta.

 2. Pingback: “Garcea” şi un “îndrăzneţ”, doi “aşi” într-ale politicii, cer demisia lui Hunor Kelemen. | Rasfatzika's Blog

 3. Ioana

  Remus Cernea este exact asa:

  Citez:

  „@Remus Cernea, tu te lupti impotriva multor lucruri normale, ce fac parte din traditie, cultura si eticile unui popor. Spre exemplu, critici costumul si cravata, ce reprezinta, in ansamblu, codul tinutei diplomatice, de business si in general al bunei educatii. Oare de ce Beatles purtau Costum si cravata, de ce ii indruma John Lennon la asa ceva? Oare de ce Michael Jackson avea cravata sa preferata? Oare de ce toti presedintii acestei lumi poarta acest costum? Oare de ce mergi in la teatru in costum? Pentru ca, domnule Cernea, ele reprezinta etici de respect impuse in fata publicului. Este adevarat ca un costum nu diferentiaza un politician corupt de unul sincer si care poarta tricou, dar cum ar fi ca diplomatii tarilor sa apara la un meeting in tricouri cu lady gaga sau justin bieber?

  in acelasi mod te legi de biserica si de rolul credintei intr-o societate. orice om putin mai asezat la creier, isi poate explica fenomenul si utilitatea credintei intr-un popor.iar cand zic om asezat la creier, nu includ persoanele demente, obsedate de droguri si neintelesii societatii gen emo.. cred ca stii bine ca aceasta credinta a tinut forma acestei tari rotunda si ca fara de aceasta credinta, am fi fost mancati de lupii vecini, integrati in alte nationalitati iar istoria ne-ar fi fost stearsa, da?

  Iar de faptul ca incerci sa ne convingi ca poponarii trebuie sa aiba dreptul la a infia copii.. aici te declar din start inconstient si dusman al normalitatii copilului!”
  —————

  „Remus Cernea, m-am convins ca esti si tu un mic rosu glazurat in verde. In urma studiului acestui popor si al cetatenilor sai (care nu sunt deloc prosti, asa cum in numesti tu), s-a demonstrat ca esti un bob din ciorchinele gruparii PSD, rolul tau fiind acela de a alipi minoritatile sexuale si pe cei ce detesta biserica de interesele acestui partid si pentru a culege mai multe voturi, in final, prin sistemul cascada. Alianta ta cu partidul rosu demonstreaza faptul ca aceste boabe aruncate strategic de PSD intra cum in componenta USL. Credeam ca, in sfarsit, a aparut un om sincer in Romania. Dar am fost manipulat frumos si acum descopar cu stupoare cat m-am inselat, atunci cand te consideram doar un om drept impotriva sistemului.”

Comentariile nu sunt permise.