Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

România mai este membră UE?

Mi-a venit în minte întrebarea asta atunci când am văzut pe Agerpres (agenţia naţională de presă plătită din banii statului!) o ştire despre Grecia şi Comisia Europeană citată via Xinhua (agenţia naţională de presă a Chinei!). Este dincolo de orice îndoială că Xinhua chiar este o agenţie de presă şi că interesele Chinei sunt din ce în ce mai mari în Europa, dar chiar în halul ăsta am ajuns?!? Să nu mai fie în stare agenţia de presă naţională a unui stat UE să informeze ce se întâmplă în UE?!??

Minunea aici.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

6 păreri la “România mai este membră UE?

 1. Pingback: România mai este membră UE? - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. analfabet

  „Din punctul nostru de vedere sunt foarte importante acele câteva dispoziţii care se referă la învăţământul în limba maternă, dar nici pe de parte nu acestea sunt dispoziţiile cele mai importante, ci cele care preconizează o reformă generală în întregul sistem de învăţământ. Eu aş sublinia în primul rând descentralizarea în învăţământul preuniversitar”, a precizat Marko Bela.

  Abia azi am citit articolul „Mitocratia imperiala – Chestiunea maghiara”

 3. Victor Roncea

  In octombrie 2010, primul ministru chinez Wen Jibao, spunea: „China deja a cumpărat bonurile de tezaur ale Greciei si va avea o atitudine pozitivă în a cumpăra pe mai departe bonduri grecesti.” (Reuters, 5 oct. 2010)
  Care UE?

 4. b

  mda, deplasata intrebarea si senzationalista. doresti un blackout lui xinhua or what’s the point? la fel cum citam orice agentie….

  1. george damian Autor articol

   ideea ar fi ca agerpres este agentia de presa a unui stat UE care isi informeaza cititorii contribuabili UE despre ce se intampla in UE prin intermediul Chinei

   altfel spus: ce face corespondentul agerpres de la bruxelles?

 5. Ovidiu Eftimie

  România, poate, româneţii de la ştiri cam greu. Agerpress nu e agenţia aia de presă prinsă de vreo două ori în ultimele trei luni cu ştiri inventate? (un exemplu este cea cu interviul cu Mădălina Manole)

Comentariile nu sunt permise.