Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

S-a încheiat emisiunea Stelei Popa „Mai aproape de Europa”

Stela Popa avea la Vocea Basarabiei o emisiune ambiţioasă în care îşi propunea să aducă Republica Moldova „Mai aproape de Europa”. Proiectul a fost încheiat, aşa că nu vom mai avea ocazia să ascultăm această emisiune, după cum anunţă Stela Popa pe blogul ei. Era o emisiune interesantă nu doar prin subiectele abordate, dar şi prin participanţi (printre care m-am numărat şi eu…)

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

4 păreri la “S-a încheiat emisiunea Stelei Popa „Mai aproape de Europa”

  1. basarabean

    Cred ca ai avut ceva de spus pe subiectul Basarabia. Pacat ca nu mai e.

  2. Sorin

    Domle, nicio paguba, emisiunea era plicticoasa, format neinspirat, invechit, niciun invitat mai polemic, incomod etc., o gaselnita ceva sa creasca audioenta si pretentia deontologica a jurnalismului democratic de a face auzite vocile publice multiple. Pacat de idee. Iar invitatii, foarte previzibili, cumva aceiasi (aceeasi retea, aceleasi scheme de explicatie, mereu ideile „echipei” cunoscute), circuit inchis. Lauda-ma sa te laud, promoveaza-ma sa te promovez. Poate daca era cineva mai inspirat, mai credibil, mai talentat pe o asemenea directie scotea audienta. Iar cu premiul Splendens „pentru promovarea TURISMULUI” acordat emisiunii de catre ….exact Corina Scarlat (sotia ziaristului la randul lui invitat, ea la fel invitata, buni prieteni cu echipa de promovare a Stelei Popa, inclusiv Tritonicii), credibilitatea realizatoarei a avut din nou de suferit, pe langa cele celelalte chestii care miros a invarteli, interese personale, oportunism si impostura. E nevoie de alta voce pentru o asemenea idee. Parerea mea de student basarabean.

  3. Portugal

    A fost si asta o e-MISIE care a picat din lipsa de rezultate si competenta a realizatoarei. Era foarte seaca emisiunea. La fel de mediocra ca si Stela Popa. Dupa multe cautari, toate ratate (o aberatie de carte pe care niciun literat nu poate sa o laude, cu toata bunavointa, si o emisiune prost realizata, desi ideea promitea), si-a gasit locul potrivit – cititoare pe prompter si in topul celor mai dezbracate moldovence ‘de succes’ 🙂

Comentariile nu sunt permise.