Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Secretul clarvăzătorului Daryl van Horn

escroc

Azi am cumpărat ediţia tipărită a ziarului Click! în care am găsit irezistibila ofertă de a fi mai bogat, ofertă făcută de clarvăzătorul şi mediumul Daryl van Horn. Câştigul garantat este de 113.000 lei, însă presupune câteva operaţiuni aritmetice pentru început.

Condiţia este să obţineţi cifra 113 printr-un mic exerciţiu de numerologie. Trebuie să fiţi atenţi! Deci: luaţi ultimele două cifre din anul naşterii, la care adunaţi vârsta pe care aţi împlinit-o/ o împliniţi anul acesta, iar din rezultatul obţinut scădeţi 1. Dacă obţineţi cifra 113 felicitări! Aţi câştigat dreptul de a folosi „CUPONUL GRATUIT DE REVELAŢIE”. Îl completaţi şi îl trimiteţi la o adresă din Bucureşti. În orice caz, trebuie să vă grăbiţi, deoarece doar primele 113 persoane care trimit cuponul gratuit de revelaţie vor beneficia de consultanţa lui Daryl van Horn şi se vor îmbogăţi!

Mulţumită faptului că am absolvit cu succes şcoala primară eu am desluşit destul de repede secretul clarvăzătorului Daryl van Horn. Este o taină aproape de nepătruns, însă vă pot spune cu precizie că orice persoană născută între 1900 şi 1999 va obţine indicativul numerologic 113. Iar după ce veţi pătrunde acest mister numerologic vă recomand să folosiţi cu încredere Google în căutarea clarvăzătorului Daryl van Horn.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

9 păreri la “Secretul clarvăzătorului Daryl van Horn

 1. Marian S

  Pfooooaaa, când să mă înscriu la premiu… 113 erau deja acolo!!!
  Nu-i nimic, rămâne pentru la anul, poate suplimentează la 114. 😆

  1. Mangrel

   Si iti da domnul Daryl Van Horn nu ? :)))))))
   si eu am apelat in trecut la serviciile lui de curiozitate doar asa sa vad cu ce se mananca,
   si m-am cam convins omu te facea bogat, da vrea niste bani ca sa obti nu stiu ce talismane sau ce pietre sau amulete, serios ? :))))))))))
   frate cand va reveniti ?
   cati ani aveti ? :)))))
   google e prietenul tau consulta-l , nu-ti va parea rau :))
   sau dute si angajeazate.

 2. Mihai Papuc

  Hai ca asta cu 113 e noua, stiam numai cele 5 duminici + sambete + luni sau vineri 🙂

  Dar trebuie sa recunoastem un lucru: acest test este excelent pentru scopul pe care si l-a propus 😀 Cine se prinde de faza, nu are ce cauta sfaturi pe la dl. in cauza, ceilalti sunt bineveniti sa fie fraieriti.

  Inca ceva: trebuie sa le fim recunoscatori acestor sarlatani pentru un serviciu adus umanitatii – taxeaza prostia.

  1. ilie

   acest domn este un excroc ,profita de oamenii necajiti,care n-au nici bani de piine.

 3. Cristian

  Bani aruncati pe click!, timp irosit sa scrii chestia asta, timp pierdut de mine ca s-o citesc pina la sfirsit ca un timpit, si timp pierdut de aia care n-au nimic mai bun de facut decit sa-l caute pe asta pe Google.

 4. Maryy

  Buna ziua,cineva a incercat ? Chiar este un excroc? Nu poate sa ajuta?

Comentariile nu sunt permise.