Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Sorin Ovidiu Vîntu face mişto de victimele turnătoriilor lui

Puşcăriaşii cu vechime se transformă uşor în turnători, însă SOV face un mişto crunt de Rudel Obreja în chiar momentul în care ştia că îl înregistrează pentru procurori. Filmul turnătoriei lui Vîntu e prezentat pe larg în Evenimentul Zilei şi conţine scene absolut suprarealiste. Cineva ar trebui să scrie un roman pe baza delirului de prostie în care se zbat bogătaşii noştri de azi.

Deci Rudel Obreja i-a cerut lui Vîntu un milion de euro ca să-l scape de o nouă condamnare. Murat bine prin puşcării în ultimii ani după ce a ratat încălecarea României, Vîntu se duce glonţ şi îl toarnă pe Rudel Obreja. Discuţia despre mită se poartă într-o încăpere din casa lui Vîntu, iar fostul cel mai puternic om din România face un mişto crunt de victima sa. Rudel Obreja avea îndoieli asupra siguranţei locului, dar Vîntu îl linişteşte: „Aici poţi vorbi liniștit, n-a pus nimeni nimic”.

Apoi vine momentul în care Rudel Obreja dovedeşte că pur şi simplu nu are creier: propune să se vorbească în şoaptă ca o metodă de contracarare a microfoanelor. Vîntu are o replică antologică: „…vorbeşte cum vrei!”

Dar asta nu e tot! Rudel Obreja îl ascultă senin pe Vîntu spunând: „Nu se știe de locul acesta, stai cuminte, Rudi! Eu aici joc doar tenis de masă, nimeni nu pune”. Deci Vîntu joacă tenis de masă şi Rudel Obreja nu se prinde că un om în căruciorul cu rotile nu poate juca nimic. E clar decerebrat. Bine că nu l-a dus Vîntu în curte, la locul unde joacă el baschet.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

7 păreri la “Sorin Ovidiu Vîntu face mişto de victimele turnătoriilor lui

 1. Lepka

  Da, pare ciudat, dar aici esti in eroare. Persoanele in fotoliu rulant joaca si tenis de camp si baschet. Si tenis de masa cu siguranta. Si chiar si eu le-am incercat, din fericire, nu de nevoie, ci doar cu scop de constientizare a problematicii handicapului.
  In rest, nimic de la care nu ne-am fi asteptat de la simpaticii nostri „mafioti”. 🙂

 2. Marian

  De 24 de ani ma tot întreb cum au ajuns sa ne conduca, politic sau economic, niste oameni cu nume parca luate din catalogul ciudatilor: Trita (Fanita), Irinel (Columbeanu), Rudel (Obreja), Marean (Vanghelie), Nini (Sapunaru), Culita (Tarâta) si câte si mai câte …

  Dupa acest criteriu SOV trebuie chiar medaliat

 3. c.

  buna observatie, dar ce fel de medalii? … vantu nu-i tot una cu base?! si in mare armonie cu mai sus pomenitii?

  iar misto-ul cu pricina nu e decat un cinism de iuda care frizeaza patologicul.

 4. Canadian

  @Marian – Tendinta actuala a democratiei fiind Politically Corectness, criteriile de selectie sunt aceleasi ca si cele comuniste, numai ca acum se alege nu in functie de clasa, ci de handicap; citi pe wikipedia biografia guvernatorului statului New York David Paterson si veti intelege.

 5. Pingback: Sorin Ovidiu Vîntu face mişto de victimele turnătoriilor lui | Blogosfera

 6. Marian

  Nu exista nici o tendinta în democratie.
  Ca si liberalismul economic, democratia este (ab)uzata pentru a se instaura dictatura (nu exista democratie în istorie care sa nu fi fost urmata si curmata de o dictatura, înca de la Atena încoace). La fel si liberalismul, serveste pentru obtinerea monopolului, care este echivalentul dictaturii în economie.

Comentariile nu sunt permise.