Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Torţionarul Vişinescu l-a bătut pe Marius Oprea

alexandru-visinescu

Marius Oprea aka „Securists Hunter” povesteşte în Caţavencii cum a fost izbit de un perete de temutul torţionar Alexandru Vişinescu care l-a şi dat de-a dura pe scări. Da, moşul ăla paralitic, de trage să moară (ajutat de o femeie solidă, nu chiar singur) l-a alungat pe Marius Oprea venit să-i ia un interviu. Nici Marius Oprea nu era singur, îl avea alături pe jurnalistul Keno Verseck, care şi-a luat şi el porţia. Trebuie să recunosc că torţionarul Vişinescu are stil: le-a deschis investigatorilor îmbrăcat în pijama, s-a scuzat, a revenit în costum şi abia apoi i-a luat la bătaie. Şcoală veche, din vremurile când treaba se făcea cu meticulozitate şi torţionarul ştia să se respecte şi să-şi respecte victimele.

Ţara lui Huebsch, o ţară tristă – plină de umor. Marius Oprea mai bine tăcea. Aşa intră în istorie ca investigatorul bătut de un moş de 80 de ani şi o femeie de serviciu, chiar şi solidă.

P.S. Sau poate Marius Oprea vrea să intre în galeria oamenilor politici celebri torturaţi de Vişinescu la Râmnicu-Sărat?

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

5 păreri la “Torţionarul Vişinescu l-a bătut pe Marius Oprea

  1. eftimie

    Ei uite, pentru că torționarul Nicolae Paraschiv nu a fost la fel de brutal acum sunt prieteni, ba chiar vine să depună mărturie pentru el că nu a făcut poliție politică.

  2. Fratele Andryusha

    În spatele oricărui torţionar de succes se află o femeie de serviciu solidă.

  3. Pingback: Securist bun, securist rău

Comentariile nu sunt permise.