Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

UDMR nu mai e la guvernare? Începe discriminarea ungurilor!

De acum înainte vor începe să curgă masiv plângerile internaţionale împotriva românilor care îi discriminează pe ungurii din România. Câtă vreme UDMR s-a aflat la guvernare era mai greu să spui că ungurii îi discriminează pe unguri în România. Însă de cum a ieşit UDMR din guvern, gata, începe distracţia.

Semnalul l-a dat secretarul de stat de la Budapesta Zsolt Nemeth care a spus că “evenimentele recente din România sunt îngrijorătoare” (aici). Şi a mai zis aşa Zsolt Nemeth:

Dacă dezvoltarea promiţătoare a relaţiilor ungaro-române se va sfârşi aceasta va fi o greşeală nu doar din punctul de vedere al celor două ţări, dar aceasta va afecta şi stabilitatea Europei Centrale

Adică e grav că maghiarii din România nu mai sunt la guvernare. E discriminare.

Un prieten mai vechi al României, Csaba Tabajdi (în prezent eurodeputat socialist) a spus şi el nişte chestii:

Noul guvern al României nu pare să fie prietenos faţă de minorităţile naţionale, ba chiar dimpotrivă, ei distrug realizările din domeniul relaţiilor interetnice româno-maghiare.

Cine este Csaba Tabajdi? Voi scrie mai pe larg despre el, deocamdată e de ajuns să amintesc că în martie 1989 Csaba Tabajdi (pe atunci un tânăr comunist la Budapesta) susţinea că Nicolae Ceauşescu deţine bomba nucleară, că practică un genocid împotriva ungurilor din România şi că intenţionează să atace Ungaria. Bietul Ceauşescu mai avea puţin şi devenea Saddam Hussein avant la lettre.

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

5 păreri la “UDMR nu mai e la guvernare? Începe discriminarea ungurilor!

 1. eftimie

  Şi, dacă începe şi să-i ancheteze despre cum a devalizat nişte fonduri europene, tot de-astea or să fie, lupta împotriva minorităţilor.

  1. józsa

   defaimare, ponegrire, si calomniere?
   pentru asta nu trebuia sa mai urmati scolile amintite in blog, sau a fost numai o reclama?

 2. aricel

  Au un pic probleme cu regimul nedemocratic din Ungaria si cu criza economica ce trebuie combatuta tot cu banii de la FMI si Comisia Europeana… desi anterior faceau pe grozavii si ziceau ca nu au nevoie.

  Asadar, da o sa inceapa bocitorile. Din pacate pentru ei e o perioada proasta in istorie si lumea nu prea are chef de „nem,nem soha”, mai ales cand sunt fortati sa le finanteze lor prostiile facute.

  E cam ca la paradele lu jim bin gong sau cum il chema pe ala din Coreea de Nord. Un grup de jurnalisti straini se pregateau sa filmeze festivitatile si dintr-o data s-a dat semnal sa inceapa ovatiile si aplauzele din partea populatiei… decat ce sa vezi, jurnalistii nici nu dadusera drumul la camere inca.
  Asa o sa fie cu acestia, o sa boceasca dar o sa o faca in timp ce nu se uita nimeni la ei. Da lasa, macar inca un mandat la guvernare tot o sa aduca bocetele pentru FIDESZ.

 3. Soimos

  Iarasi ai dat cu batzul in balta si nu intelegi realitatea!
  Acest link catre articol nu este decat o fila din lista de evenimente care i se pregatesc Romaniei de tradatorii ei interni, adica de securistii ceausisti care au pus mana pe puterea politica si economica si isi continua opera de tradare inceputa acum 23 de ani, si anume sa se imbogareasca distrugand si vanzand Romania! (Vezi atitudinea lui Basescu la Congresul PPE de la Buc.) !
  Acum sub pretextul „integrarii europene” se vind rezervele minerale ale Romaniei iar in curand vor face parale din desfintarea totala a Romaniei iar postarea ta ne prezinta doar „clientul maghiar” dar mai sunt si altii!
  Asa ca nu mai posta impotriva ungurilor ci asupra principalilor vinovati. si anume tradatorii de neam si tara care au pus mana pe puter acum 23 de ani!

Comentariile nu sunt permise.