Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

Vitalia Pavlicenco: Vladimir Plahotniuc este cetăţean român

Natalia Pavlicenco afirmă într-un comentariu pe blogul ei (aici, lângă un material care continuă discuţia cu Constantin Tănase în războiul bloggerilor) nici mai mult nici mai puţin decât că Vladimir Plahotniuc ar avea cetăţenia română. Sper să nu dispară comentariul, oricum, a fost preluat şi de Roman Mihăieş.

Vitalia Pavlicenco spune:
10 ianuarie 2011, la 13:01

Pt Dorel

Il cunosc pe Plahotniuc asa ca toata lumea. Nu am cu el relatii. Am avut o data o discutie ocazionala, in care mi-a explicat ce reprezinta, intr-o anume masura.

Nu pot spune multe, dar pot afirma ca este si cetatean roman, este patriot roman basarabean, este foarte ager. Si merg, aici, in continuare, cu opiniile mele subiective.

Informaţia aceasta (dacă se dovedeşte adevărată) face ca scena politică de la Chişinău să devină extrem de veselă. Pe când vom afla despre comunişti moldovenizatori cu cetăţenie română (care au jurat cu mâna pe Biblie că vorbesc limba română!). Să mai zică cineva că România nu este o ţară extrem de veselă!

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV.

O părere la “Vitalia Pavlicenco: Vladimir Plahotniuc este cetăţean român

 1. Dacul

  Am ras mult cand am citit asta,mai mult in legatura cu faptul ca Plahotniuc ar fi patriot roman 🙂 Acum inteleg de ce il apara Pavlicenco atata pe Plahotniuc :)))Au un trecut comun 🙂
  In legatura cu cetatenia are dreptate ,Plahotniuc intradevar detine si cetatenia romana ,iata dovada

  PLAHOTNIUC VLADIMIR
  CNP: 1660101410044
  Bucuresti
  sect.1
  str.Gheorghe Moceanu Nr.10

  Verificati CNP-ul,e real,verificati prin cineva care are acces la baza de date a politiei din Bucuresti 🙂

Comentariile nu sunt permise.