Va multumesc pentru ajutor!

Votul pentru Roblogfest 2012 s-a incheiat

Cele doua carti care le-am oferit pana acum vor aparea in format extins in cursul acestui an sau anul viitor (poate si tiparite, cine stie). Pana atunci oferta de mai jos a expirat.

Azi este ultima zi cand poti sa primesti gratuit cartile electronice “Momente vesele din istoria romanilor” si “Jurnalul brasoveanului Andreas Hegyes din anul 1613”

Cu doar cateva clickuri puteti obtine doua carti electronice – Momente vesele din istoria romanilor si Jurnalul brasoveanului Andreas Hegyes din anul 1613. Este vorba de o colectie de intamplari foarte putin cunoscute din istoria romanilor scrise in serial pentru Daily Cotcodac si jurnalul unui sas brasovean scris in anul 1613.

Aceste carti vor fi trimise gratuit doar celor care ma voteaza in concursul RoBlogfest, editia 2012. Nimeni altcineva nu va primi aceste  „editii princeps”!

M-am calificat in runda a doua de vot a concursului Roblogfest. Din 146 de candidati am mai ramas doar 20. Mai am nevoie de voturi pana pe data de 3 aprilie. Cei care m-ati votat deja in prima runda si ati facut acelasi lucru si in finala va rog sa-mi trimiteti un e-mail la adresa contact (@) george-damian.ro ca sa va trimit si jurnalul brasoveanului Andreas Hegyes!

Pentru cei care m-ati votat deja in primul tur: MAI VOTATI-MA O DATA! Si dupa aceea dati un like pe Facebook. Gasiti un buton la sfarsitul acestei pagini.

PASUL 1: INSCRIEREA

Primul pas este sa faci un cont pe pagina roblogfest.ro

(click aici pentru creare cont)

Stiu, si pe mine ma irita chestiile de genul acesta, insa asa se elimina posibilitatea de frauda (plus ca se verifica daca exista dragoste adevarata fata de cel votat!)

Este un formular simplu: nume utilizator, e-mail, parola, confirmare parola, nickname, nume, prenume, numar antispam, de bifat casuta „Sunt de acord cu termenii de utilizare”

(9 casute obligatorii de completat, nimica toata!)

ATENTIE! NUMELE DE UTILIZATOR, NICKNAME ETC. TREBUIE SA CONTINA DOAR LITERE, FARA CARACTERE SPECIALE!

Dupa ce ai completat formularul mergi la e-mailul declarat, unde ar trebui sa primesti in cateva minute un mesaj de confirmare a inscrierii. Daca nu vine imediat mesajul, mai asteapta cateva minute si verifica si folderul de spam!

In mesaj este un link de confirmare pe care trebuie sa dai click, ceea ce o sa duca pe o pagina care spune ca v-a fost trimis un nou e-mail cu parola de utilizator. Si sunteti logat automat pe roblogfest.ro!

FELICITARI! TOCMAI AI PRIMIT DREPTUL SA MA VOTEZI!

Mai este putin. Acum trebuie sa ajungi acolo unde CHIAR POTI SA MA VOTEZI!

 PASUL 2: VOTUL

Cel mai simplu este sa fii logat pe pagina www.roblogfest.ro (ceea ce se intampla automat daca urmezi pasii de mai inainte) si apoi sa dai un click pe butonul de mai jos. Vei ajunge direct pe pagina mea de concurs unde mai trebuie doar sa apesi pe butonul pe care scrie "Voteaza-ma!". Multumesc!

VOTEZI la roblogfest 2012

 

PASUL 3: RASPLATA!

Pasul final este sa imi trimiti un e-mail cu subiectul „ROBLOGFEST” la adresa contact (at) george-damian.ro. Eu voi raspunde cu un e-mail care va avea in attachment cartea electronica „Momente vesele din istoria romanilor”.

Nu-mi trebuie nici o dovada ca m-ati votat la ROBLOGFEST, va cred pe cuvant.

 

Poti sa ma ajuti si daca trimiti aceasta pagina pe Facebook sau Twitter. Multumesc!

 

 

Si daca tot ai ajuns pana aici te invit sa te abonezi la newsletter-ul meu. Introduci adresa de e-mail si apesi pe butonul "Abonare". E mai simplu decat inscrierea la ROBLOGFEST 2012!

 

© 2012 bellum omnium contra omnes. Toate drepturile rezervate.
Proudly designed by Theme Junkie.