Album fotografic: Armata Română la Budapesta

Armata Romana la Budapesta

Să stăm liniştiţi şi să ne amintim că în 1919 România a eliberat Ungaria de sub regimul bolşevic şi a ocupat Budapesta. Ca să ne amintim mai bine, am făcut o carte electronică.

Trebuie doar să vă abonaţi la newsletter-ul paginii mele folosind formularul de mai jos şi veţi primi în mesajul de confirmare a abonării un link de unde veţi putea descărca acest album fotografic. Conţine 35 de imagini cu Armata Română în drum spre şi la Budapesta, plus un raport al serviciilor secrete britanice despre regimul bolşevic al lui Bela Kun.

[wysija_form id=”4″]

17 thoughts on “Album fotografic: Armata Română la Budapesta

 1. Album fotografic: Armata Română la Budapesta

  Nici o problemă, trebuie doar să vă abonaţi la newsletter-ul paginii mele folosind formularul de mai jos şi veţi primi în mesajul de confirmare a abonării un link de unde veţi putea descărca acest album fotografic. Conţine 35 de imagini cu Armata Română în drum spre şi la Budapesta, plus un raport al serviciilor secrete britanice despre regimul bolşevic al lui Bela Kun.

 2. Buna ziua,
  Va rog sa-mi facilitati accesul la albumul fotografic Armata Romana in drum spre si la Budapesta.
  Va multumesc.

 3. Ma bucur pentru invitatia de a ma abona la Newsletter-ul paginii Dv. De cate ori am intalnit un articol de-al Dv., l-am citit cu placere si interes si asta de multa vreme. Succes in continuare.

 4. Si bunicul meu a facut parte din rindul acelor bravi ostasi. A fost tunar.Din pacat e a fost chemat la DOMNUL in anul 1938 la varsta de 41 ani.Am teincercat sa aflu cit mai multe despre el ,dar la Centrul Militar m-au informat ca nu detin date .
  Carei institutii miltare sa ma adresez ?
  MULTUMESC ANTICIPAT !

 5. ‘Este multă agitaţie zilele acestea în legătură cu Ungaria şi aşa numitul ţinut secuiesc. Eu zic să stăm liniştiţi şi să ne amintim că în 1919 România a eliberat Ungaria de sub regimul bolşevic şi a ocupat Budapesta.’

  Iarna nu e ca vara, iar 1919 nu e 2013.
  Întrebare: la Szeged nu erau atunci ceva trupe aliate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *